Festat e Nëntorit/ Udhëtimet jashtë Shqipërisë, më të bukura me SIGAL UNIQA

27
Sigal

Edhe këtë vit shqiptarët nuk po i shpëtojnë trendit për të kaluar festat e nëntorit jashtë vendit.

Prenotimet dhe destinacionet e kësaj periudhe, sipas agjensive turistike, janë më të larta nga e njëjta periudhë e vitit të kaluar.

Përveç vendeve fqinje, të lakmuara për netët festive, janë edhe vendet më të largëta, por të ngrohta në dimër si Dubai apo Karaibet.

Një ndikim në rritjen e kërkesave për prenotimin e fluturimeve jashtë vendit për festat e fundvitit, kanë qenë çmimet e ulëta të biletave përmes linjave të udhëtimit ‘low cost’.

Por të gjithë e dimë se pushimet janë më të bukura kur jemi të siguruar.

Po nëse zgjedhim udhëtimin me automjetin tonë, përveç “Shëndetit në Udhëtim”, çfarë na nevojitet tjetër?

Kushdo që ka një makinë dhe ka udhëtuar jashtë Shqipërisë e di se, në çdo pikë kufitare, përveç dokumenteve të tjera, kërkohet edhe polica e sigurimit “Kartoni Jeshil”, e cila është një policë sigurimi e detyrueshme për të gjitha automjetet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë, të cilat udhëtojnë në një nga vendet e rajonit, Evropës dhe më gjerë.

Ky siguracion ju mbron ju dhe automjetin tuaj nga dëmet (materiale dhe jo materiale), që i shkaktohen palëve të treta në rast aksidenti jashtë territorit të Shqipërisë, të cilat mund të arrijnë edhe në miliona euro.

Po përse të zgjedhim “Kartonin Jeshil nga SIGAL UNIQA?

–           SIGAL UNIQA ofron komoditetin e blerjes online, në çdo moment, kudo ndodheni. Mjafton të keni internet në celularin tuaj.

–           SIGAL UNIQA është e vetmja kompani që ofron falas asistencën juridike kur klientët e saj qe janë përfitues në një aksident.

–           SIGAL UNIQA ofron mundëson shërbimin e Asistencës Rrugore “SIGAL UNIQA AutoSOS”, e vetmja e këtij lloji në Shqipëri.

Nëse do zgjidhni paketën me mbulim Shqipërisë, SIGAL UNIQA AutoSOS ju mundëson:

–           Qendër kontakti 24 orë të ditës, në 7 ditë të javës

–           Riparim në vend të automjetit të dëmtuar

–           Shërbim Karroatreci

Nëse do zgjidhni paketën për Evropën, 1-mujore ose 1-vjeçare SIGAL UNIQA AutoSOS, përveç mbulimeve të mësipërme, ju mundëson edhe:

–           Zëvendësim i automjetit në rast aksidenti

–           Parkim

–           Akomodim në hotel

–           Riatdhesim me tren, avion ose taxi

Ku mund ti ble këto siguracione?

Përveç se në çdo zyrë SIGAL UNIQA në qytetin tuaj, “Shëndeti në Udhëtim”, “Karton Jeshil” dhe “SIGAL UNIQA AutoSOS” mund ti blini edhe ONLINE. Mjafton një klikim në sigal.com.al dhe siguracionet bëhen tuajat, pa qenë nevoja të dilni nga shtëpia apo të lini punët tuaja.

Edhe pse është mjaft i nevojshëm, shumë prej nesh mund të kujtohet pak para nisjes së udhëtimit. Për këtë arsye SIGAL UNIQA Group Austria ju vjen në ndihmë me zyrën e saj pranë Aeroportit të Rinasit, në zonën e parkingut.

SIGAL UNIQA Group Austria, udhëtojmë më mirë së bashku

 

KONTAKTE: 

Web: www.sigal.com.al

E-mail: [email protected]

WhatsApp: 068 60 62 829