Fatos Çerenishti shpalos për pushuesit e “Fafa Resort” lajmin surprizues

404
Sigal

Fatos Çerenishti, administrator dhe aksioner i “Fafa Resort” ka paralajmëruar për pushuesit suksesin dhe veçorinë e radhës që do i shoqëroj këtë sezon turistik. Ai në një foto prezanton grupin e  organizatorëve dhe bënë të ditur se kanë firmosur kontratën për eventin e radhës në 2022.

“Me Aime Beurt, Patricio Monterio, Nereida Lalmi, DJ Xtra, Organizatore eventesh ndërkombëtare me të cilët realizuam me sukses “Afrolantin Festival” në Grand Blue Fafa , si dhe firmosëm kontratën për eventin e rradhes në 2022” shprehet Çerenishta.