Fadil Kepi: Procedurat e lëshimit të raporteve mjekësore për sëmundje të përgjithshme, pensioni për ushtarakët në rezervë

433
Sigurimet vullnetare, sa kushton dhe procedurat që duhen ndjekur, pensioni familjar, mosha e përfitimit, pensioni për punëtorët e minierës, kushtet për pension të plotë
Sigurimet vullnetare, sa kushton dhe procedurat
Pyetje
Drejtori dhe regjisori i mirënjohur i Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Tiranë Kiço Londo, pyet: Si mund të bëhet sigurimi vullnetar, sa lekë duhen paguar, procedurat që…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)