Ballina Aktualitet Eriona Bixha: Rruga e Durrësit nuk të çon më në Durrës

Eriona Bixha: Rruga e Durrësit nuk të çon më në Durrës

549
Sigal

Sekretarja Organizative e LSI, Eriona Bixha ka qenë në rrugën e Durrësit një e inauguruar para pak ditësh nga kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Ngushtimi i kësaj arterie kryesore në Tiranë dhe ndryshimi destinacionit vetëm për të hyrë në Tiranë ka sjellë kaos për banorët e zonës dhe qytetarët e kryeqytetit.

Trafiku i rënduar ka përfshirë dhe rrugën Mine Peza duke qenë se ajo tashmë është kthyer në aksin që të nxjerr nga Tirana.

Sipas Sekretares organizative të LSI, tashmë Rruga e Durrësit nuk shërben më për të shkuar në qytetin bregdetar por është vënë në funksion të interesave të oligarkëve të cilëve Veliaj u shërben.

Përveç rëndimit të trafikut dhe stresit këto prova të Bashkisë së Tiranës kanë çuar në faliment disa biznese.