Dy ditë pa energji për shkak të remonteve, ja zonat në Tiranë

429
Sigal

Në datat 31 korrik dhe 1 gusht, në disa zona të Tiranës do të ketë stakime të energjisë elektrike, për disa orë.

Sipas OSHEE, ndërprerja e energjisë vjen për shkak të punimeve të planifikuara në disa kabina.

Njoftimi nga OSHEE

31 KORRIK

09:00-15:00

rruga “Skënderbej”, rruga e Durrësit, pranë Bllokut të Ambasadave, rruga “Mahmut Xhelili”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Stefan Shundi”

09:00-16:00

rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”

09:00-12:00

rruga “Myslym Keta”

11.00-13.00

zona pranë Universitetit Bujqësor Kamëz

1 GUSHT

09:00-16:00

rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Omer Nishani”

09:00-15:00

rruga e Durrësit, rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”