Duam ujë’, Veliajt i del situata nga kontrolli, të rinjtë e Tiranës vërshojnë në protestë gjatë Maratonës: Vrapo për ujë…

556
Sigal

Ditën e sotme, kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion  Veliaj mbajti një fjalim para qytetarëve dhe 2500 vrapuesve për rëndësinë e këtij eventi sot.

Por çfarë ndodhi teksa Veliaj mbajti një fjalimin?

Shumë të rinj me pankarta në duar i kërkojnë Erion Veliajt ujë për banesat e tyre në Tiranë.  “Duam ujë”, “Vrapo për ujë” janë thirrjet e të rinjve dhe qytetarëve, të cilat Veliaj përpiqet t’i anashkalojë duke vijuar me fjalimin. Po thirrjet e të rinjve dëgjohen qartazi dhe ata kanë vërshuar edhe në maratonë.