Dalin përgjigjet e llotarisë amerikane, ja ku mund të shihni nëse keni fituar

77

Pas shtyrjes me një muaj, sot kanë dalë përgjigjet e llotarive amerikane DV-2021.

Edhe pse prej pandemisë llotaria amerikane nuk u shty dhe të gjithë ata që aplikuan, kanë mundësi të shohin përgjigjet në linkun zyrtar

https://dvprogram.state.gov/.

Të gjithë shqiptarët që kanë aplikuar për llotari në SHBA mund të vendosin në këtë link të dhënat dhe të shohin nëse kanë fituar apo jo.