Çfarë po ndodh në Rinas? Forcat ushtarake rrethojnë aeroportin

195
Sigal

Ministra e Mbrojtjes njofton se është përmbyllur stërvitja “Rinas 22”. Në këtë stërvitje kanë marrë pjesë trupat e Policisë Ushtarake.

Sipas ministrisë trupat treguan aftësitë e tyre më të mira në stërvitjen dhe demonstruan nivel të lartë përgatitjeje.

“Trupat e Policisë Ushtarake treguan aftësitë e tyre më të mira në stërvitjen “Rinas 22”, gjatë së cilës testuan kapacitetet operacionale. Efektivët e kompanisë së parë demonstruan nivel të lartë përgatitjeje, të denjë për detyrat dhe përgjegjësitë kanë, siç ishte dhe Task Forca e Përbashkët e Gatishmërisë Shumë të Lartë, një strukturë e NATO-s e aftë për t’u dislokuar kudo dhe kurdo brenda 2-3 ditëve”, thekson ministria e Mbrojtjes.