Çelja e negociatave me BE, Meta citon Konrad Adenauer dhe jep një mesazh për politikën: Mos shpërdoroni kohë!

143

Shqipëria mori sot lajmin e mirë se Komisioni Europian çeli bisedimet për anëtarësim në BE.

Në mes të këtyre zhvillimeve pozitive, Presidenti i vendit, Ilir Meta ka zgjedhur të japë një mesazh duke përdorur një shprehje të Konrad Adenauer: “Të gjithë jetojmë nën një qiell, por nuk shohim të njëjtin horizont”.

Nisur nga kjo, Presidenti thotë që shqiptarët nuk duhet të shpërdorojnë më kohën që vrapon për të arritur objektivin e përbashkët.

STATUSI I PLOTË

Konrad Adenauer🇩🇪 thoshte: “Të gjithë jetojmë nën një qiell, por nuk shohim të njëjtin horizont”.

Vendimi i fundit i Bashkimit Europian na tregon roadmap e qartë për të arritur objektivin e përbashkët pa shpërdoruar më tej kohën e cila vrapon. 🇦🇱🇪🇺