Sigal

Një zjarr i madh ka rënë pranë autostradës Tiranë-Durrës. Persona të paidentifikuar kanë vënën zjarr mbeturinave.

Ndërsa flakët janë përhapur me shpejtësi. Në vendngjarje forcar zjarrfikëse, policia bashkiake dhe rendit. Tymi është përhapur në të gjithë zonën përreth autostradës në banesa

Raportohet se situata është nën kontroll. Po meret informacion se kush nga subjektet mund të ketë hedhur plehra në këtë zonë dhe se kush ka bërë djegijen e tyre.

Do merren masa të rrepta për cilido që ka shkaktuar këtë deri dhe ndjekje penale.