Bie rrethimi i kryeministrisë

486
Sigal

Protestuesit e opozitës kanë nisur marshimin për rrethimin e godinës së Kryeministrisë nga të gjitha anët.

Disa prej tyre kanë sulmuar edhe gardhin me hekura të vendosur mbrëmë.

Skenari i rrethimit të Kryeministrisë po praktikohet për herë të parë nga opozita dhe duket se kjo ka gjetur të papërgatitur edhe policinë.