Artistët dhe PD të vendosur për ti kthyer emrin Teatrit Kombëtar

576
Sigal

Artistët janë të vendosur për ti kthyer emrin Teatrit Kombëtar. Sipas një njoftimi të fundit, Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit dhe Partia Demokratike, në orën 18.30 do të bëhen bashkë për të vendosur gërmat që identifikonin Teatrin Kombëtar, që u hoqën dy javë më parë natën nga Bashkia e Tiranës.

Gjatë këtyre dy javëve, Bashkia jo vetëm që kreu aktin e turpshëm por me ndihmën e Ministrisë së Brendshme vendosi edhe një patrullë policie pranë Teatrit në mënyrë që gërmat të mos rivendoseshin.

Gjatë këtyre dy javëve, Bashkia jo vetëm që kreu aktin e turpshëm por me ndihmën e Ministrisë së Brendshme vendosi edhe një patrullë policie pranë Teatrit në mënyrë që gërmat të mos rivendoseshin.