Ambasada Amerikane uron shqiptarët për Krishlindje

494
Një mesazh urimi për të gjithë besimtarët shqiptarë ka ardhur edhe nga ambasada amerikane në Tiranë. Nëpërmjet një kartoline në faqen zyrtare të facebook-ut ambasada shkruan në shqip dhe në anglisht.
“Gëzuar Krishtlindjet të gjithëve, nga Ambasada Amerikane në Tiranë | Merry Christmas to everyone from the U.S. Embassy Tirana!”

Sigal