Ushqimet e duhura për një mëlçi të shëndetshme

260
Mëlçia është një organ që kërkon një kujdes të madh shëndetsor. Disa ushqime arrijnë të favorizojnë aktivitetin e këtij organi duke përmirësuar proceset e eliminimit të toksinave. Disa nga këto ushqime janë qitro dhe limoni, të cilët janë të pasur me vitamina C që mund të sintetizojë materialet toksike në gjendje për t’i eliminuar me lehtësi? Në dietën tonë ushqimore nuk është mirë të lini pas dore miellin integral i cili është shumë më i shëndetshëm se ai i rafinuar dhe mbi të gjitha sepse janë të pasur me vitamina të grupit B. Pra të gjitha këto ndikojnë të kemi një mëlçi të pastër nga toksina.