Si të humbisni peshë në dhjetë ditë, me ujë

Uji është shumë i rëndësishëm për të humbur peshë. Kemi dëgjuar shumë shpesh për veçoritë e ujit. Uji është baza e jetës sonë. Shpesh ne ngatërrojmë urinë me etjen, në vend të ushqimit ne në fakt kemi nevojë për një gotë ujë. Nëse nuk konsumoni ujë mjaftueshëm funksionet e trupit ndërpriten. Uji djeg kaloritë.

Por si duhet që ta pini ju ujin? Ja 5 hapat që duhet të ndiqni:

Ju duhet të pini:

250 ml ujë esëll sapo të zgjoheni në mëngjes.

250-500 ml ujë 1 orë përpara se të hani mëngjes.

100-200 ml pas çdo filxhani kafeje apo çaji.

250-500 ml ujë 20 minuta përpara se të hani drekën dhe darkën

Si edhe 300-600 ml ujë 2 orë përpara se të të flini

Fillimisht ju do të shkoni në tualet më shpesh, por më vonë ju do të mësoheni që të pini ujë më orare.