Ju mund të zgjidhni gjininë e bebes suaj

156

In vitro fertilizimi dhe inseminimi artificial, dy nga metodat që mund të përdorni

Disa çifte kanë dëshirë që të kenë mundësi që të vendosin që fëmija i tyre të jetë vajzë ose djalë, kurse disa çifte preferojnë që gjinia e bebes së tyre të përcaktohet natyrshëm. Edhe mendimet e mjekëve dallojnë. Disa mjekë mendojnë se është mirë që të përzgjidhet gjinia e bebes. Ekzistojnë disa mënyra se si mund të zgjidhet gjinia e bebes, ose që të rriten gjasat që të lind një bebe e gjinisë së dëshiruar. Metodat, të cilat e bëjnë të mundur një gjë të tillë dallojnë nga njëra tjetra.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf