VIDEO përgjimi 7/ Keshi drejtorit të Arsimit: Merri të gjithë drejtorat në telefon, të na japin emrat

160

Gazeta më e madhe europiane ‘Bild’ ka publikuar përgjime të tjera që e lidhin Qeverinë me vjedhjen masive të Votës së shqiptarëve në 2017

Në përgjimin e 7 është dialogu në mes Arben Keshit drejtor në Ministrinë e Brendshme dhe drejtori të Arsimit në Dibër, Drini Gjeci.

Keshi i thotë Gjecit që të marrë të gjithë drejtorët e shkollave në telefona dhe ti zgjojë nga gjumi e tu kërkojë emrat e personave që kanë folur për të votuar për PS-në.