Ish deputetja Kërpaçi në terren, takime me qytetarët e prekur nga tërmeti.LSI pranë qytetarëve.

223

Ndërkohë që Tirana dhe Shqipëria janë përfshirë nga paniku pas tërmetit më të fuqishëm që ka rënë në 20-30 vitet e fundit Lëvizja Socialiste për Integrim është shpërndarë në terren në mbështetje të banorëve në të gjithë vendin. Kryetarja e LRI, Floida Kërpaçi është fotografuar duke biseduar me disa qytetarë të Tiranës. Nga fotot shikohet se ish-deputetja po bisedon me dy gra të moshuara të cilat kanë braktisur shtëpitë nga frika e një tjetër tërmeti.