Doris Pack: ‘Shqipëria është në një diktaturë të re’

272

Ish-Eurodeputetja Doris Pack ka zhvilluar ditën e sotme një takim me gratë demokrate në zonën e Lezhës.

Duke folur para tyre, Pack është shprehur se: ‘Shqipëria ndodhet në një sistem të ri diktatorial.

Qeveria Shqiptare nuk bën asnjë përpjekje për integrimin e vendit në BE’.

Kryeministri i vendit tuaj mbushi parlamentin me persona te inkriminuar. Në një shtet demokratik nuk mundet të qeverisë një kryeministër i lidhur me krimin’, është shprehur Eurodeputetja.

Sipas Doris Pack, ‘Rama ka zaptuar çdo gjë, dhe kjo në një shtet demokratik nuk duhet të ndodhë’.