Do lejohen çadrat te Kryeministria? Reagon ministri Tahiri

100
Edhe pse policia këmbënguli disa herë se protesta e opozitës zgjat deri në orën 16:00, ministri i Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri ka deklaruar se nuk protestuesit nuk do të pengohen të qëndrojnë në shesh edhe përtej këtij orari.
Madje ai ka shtuar se policia do të lejojë protestuesit të ngenë çadrat në shesh dhe të qëndrojnë edhe pas orës 16:00 kur ishte dhënë leja.
Tahiri ka thënë se policia nuk do të pengojë protestuesit nëse duan të vendosin çandrat.