Përmasa rekord, nga Rusia vjen Tihon, macja gjigande

210
Kjo mace me përmasa shumë të mëdha vjen nga Rusia dhe quhet Tihon. ‘Ajo pëlqen të rrijë në krahët e mi gjithë ditën dhe më ndjek kudo, edhe në banjo’, ka treguar padronia e saj. ‘Është një mace shumë e qetë.
Qetësia është një cilësi e Tihon dhe kjo duket edhe në sjelljet brenda mureve të shtëpisë.
Pavarësisht se ai është gjigandi i shtëpisë ‘’komandën’ duket se e bën një tjetër mace në shtëpinë e vajzës, shumë më e vogël se ai.