Ja pse fëmijët e padisiplinuar kanë më shumë gjasa të jenë të suksesshëm

159
Nëse hasni në rezistencë kur ju përpiqeni për të detyruar fëmijën të shkruajë detyrat e shtëpisë, për të punuar apo për të bashkëpunuar me ju në çdo mënyrë, ajo mund të jetë një shenjë e këmbënguljes në fëmijën. Kjo këmbëngulje mund të sjellë sukses më vonë, tregon studimi i ri. Gjetjet kanë ndjekur zhvillimin e 700 fëmijëve të moshës 9 deri në 40 vjet të moshës së tyre. Për më tepër, ata vënë re mënyrën e tyre të të dëgjuarit, bindjes, kundërshtimin e prindërve dhe shkelje të rregullave. A mund të paramendoni se cilët fëmijët kishin fituar paga më të mira në fund? Ata fëmijë që injoruan rregullat dhe prindërit e tyre. Hulumtimi, megjithatë, është një tregues i qartë se fëmijët e padisiplinuar mund të bëhen më të suksesshëm.