Fushë Krujë, hidhet në erë shtylla e tensionit të lartë Tiranë2- Podgoricë

209

Një shtyllë e tensionit të lartë Tiranë2- Podgoricë është hedhur në erë paraditen e sotme.

Nga informacionet e para mësohet se eksplozivi është vendosur në shtyllën 400 kv të linjës së tensionit të lartë.

Shtylla e dëmtuar është me nr 58 dhe ndodhet në Fushë Krujë.