Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Tiranë ku një 18 vjeçare ka humbur jetën në QSUT nga një virus i rrallë.

Emri i 18 vjeçares është Rasela Çarçani.

Sipas miqve dhe familjarëve virusi me të cilin është infektuar e reja i ka marrë jetën brenda 24 orëve.

Nuk dihet se për çfarë virusi bëhet fjalë, ndërkohë që ende nuk kemi një reagim nga QSUT në lidhje me ngjarjen.

Mbeten për tu qartësuar në vijim rrethanat mbi vdekjen e 18-vjeçares.

Image