Ja lista e kandidatëve që do të punësohen në Itali

    151

    Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale në bashkëpunim me shoqërinë ADECCO, kanë hapur dyert për emigrantët shqiptarë

    Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta, ka shpallur listën e kandidatëve për punësim në Itali. Të gjithë të interesuarit do të jenë të thirrur në intervistë me shoqërinë ADECCO. Personat që kanë emrat në listë do të interesohen për intervistën në adresën e mëposhtme: Blv. “Gjergj Fishta”, Kulla 1, Shkalla 1, Apartamenti 1 (ndërmjet Gjykatës së Rrethit Tiranë dhe Ish -Ekspozitës). Në listën e emrave do të shikohet data dhe ora e caktuar se ku dhe kur do të paraqiten. Kushdo që, mund të ketë ndonjë paqartësi apo për informim më të zgjeruar mund të kontaktojë në numrin e tel: +355673819718 ose të shkruajnë në adresën elektronike: [email protected]

     …

    listen e plote do ta gjeni ne numrin e sotem te Gazetes Telegraf