Miftar Fana:Radistet shqiptare janë më të mira se agjentet e KGB-së, ja ç’më tha Peres De Kulari

318

INTERVISTA/  Flet Miftar Fana, President i Federatës Shqiptare të Radioamatorizmit dhe ish- Shef i Brigadës së Ndërlidhjes

Federata Shqiptare e Radioamatorizmit, sot është një ndër sportet më të nënvleftësuar dhe më pak të nxitur në Shqipëri. E për çudi ajo mbijeton dhe pse ka rezultatet më të larta nga të gjitha sportet shqiptare.  Kjo mbijetesë është falë zotësisë së presidentit të kësaj federate, Myftar Fanës, i cili prej dekadash, lufton për mbijetesën e këtij sporti “të vogël”, që për çudi e kanë gjithë shtetet më të përparuara të botës, sepse në historinë e njerëzimit radioamatorizmi ka një rol të madh. Në bisedë me Fanën befasohesh.

 Kur ka lindur për herë të parë radioamatorizmi shqiptar?

për më tepë lexoni Gazetën Telegraf