Policia shkon për të arrestuar trafikantët e drogës, përballen me krokodil dhe gjarpërinj

205
Policia është konfrontuar me një krokodil katërkëmbësh, me gjarpërinj dhe një akrep derisa kanë bastisur një shtëpi ky dyshohej që kishte trafikante të drogës
Gjatë bastisjes së shtëpisë polcia është përballur me një krokodil “caiman” me katër këmbë dhe me 16 gjarpërinj,
Gjarpërinjt ishin shumë të rrezikshëm dhe përfshinin llojet e kobrave, bollën helmuese të Amerikës, pitonë dhe një gjarpër gjigant të Madagastarit.
Tërë kjo botë zvarranikësh është gjendur në një pronë në Westcliff – on – Seas të Essexit.
Një burrë 36 vjeçar nga Basildon i Essexit është arrestuar gjatë këtij aksioni të policisë.