Nëse akulli në botë do të shkrihej

202
Nëse dy sipërfaqet më të mëdha të akullta në planetin tonë, Antarktida dhe Grenlanda, do të shkriheshin do të ishim dëshmitar të një fatkeqësie të tmerrshme natyrore. 

“Business Insider”, tregon qartë çfarë do të ndodhte nëse kjo sasi e akullit do të shkrihej. Teksa ne vazhdojmë të përdorim lëndë djegëse fosile dhe të çlirojmë karbon në atmosferë, planeti ynë është duke u bërë gjithnjë e më i nxehtë, gjë që po sjell shkrirjen e sipërfaqeve të akullta.