Kanos punonjësin e policisë dhe të shërbimit parimior, arrestohet 38 vjeçari

189

Një 38 vjeçar me iniciale A.O, banues në Ballsh, është arrestuar në flgrancë nga policia në Mallakastër.

Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi ka kanosur për shkak të detyrës punonjësit e policisë dhe punonjësit e shërbimit përmbarimor për mos ekzekutimin e vendimit të Gjykatës së Apelit Vlorë për një pronë (tokë bujqësore).

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për veprat penale “Kanosja për shkak të detyrës” dhe “Pengime për ekzekutimin e vendimeve të Gjykatës”.