KUJDES: Aplikacionet që përdorni në telefonin tuaj mund të jenë mjet përgjimi

269

Nga Samsung nuk kishim dëgjuar deri tanimë që të kishte ndonjë aplikacion që përgjon, por nga ana tjetër nuk mund të themi të njëjtën gjë për Apple. Kush  është përdorues i telefonit “Iphone” sigurisht që ka edhe aplikacionin “Face Time” në përdorim. Është bërë viral lajmi që ky i fundit është mjet përgjimi. Pra ju mund të degjoni pak nga biseda e personit që po i telefononi edhe nëse ai nuk përgjigjet. Këtë lajm e kanë konfirmuar edhe vetë Apple dhe ka siguruar që është një gabim  dhe që nuk do të ndodhë sërisht.