Të gjithë në këmbë/ ‘Rama ik’ pushton stadiumin e Korçës

529

Po kthehet në traditë tashmë. Në çdo ndeshje futbolli nuk mungojnë as thirrjet kundër kryeministrit Edi Rama.

Rastim më i fundit vjen sot nga stadiumi “Skënderbeu” në Korçë.

Në nisje të sfidës mes vendasve dhe Partizanit, “Ujqërit” nisën brohoritjet në kor “Rama ik”, “Rama ik”.

Kjo nuk është hera e parë që në stadiumet shqiptare tifozët brohorasin kundër shefit të qeverisë.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe në “Air Albania Arena” në dy raste, në stadiumin e Shkodrës dhe atë të Vlorës…