Rama i jep trajnerit të kombëtares ‘Shqiponjën e Artë’ në Samitin e Diasporës: Shqiptar mund të lindësh, shqiptar mund të bëhesh

23
Sigal

Kryeministri Edi Rama i ka dorëzuar “Shqiponjën e Artë” trajnerit të kombëtares shqiptare, Sylvihno në Samitin e Disaporës në Tiranë.

“Duhet të ndërroj regjistër për të kaluar te kjo shqiponjë.

Nuk e kam as për një shqiptar as për një arbëresh. Shqiptar mund të lindësh shqiptar mund të bëhesh.

Dhe këtë shqiponjë e kam për një shqiptar në lindje e sipër. Ftoj trajnerin e kombëtares tonë Sylvinho”, tha Rama.