Pfizer dhuron vaksina për atletët në prag të Lojërave Olimpike Tokio 2021

158
Sigal

Kompania e vaksinave Pfizer është vënë në dispozicion të komiteteve olimpike për të vaksinuar falas sportistët dhe pjesëtaret e stafeve në prag të Lojërave Olimpike që do të zhvillohen këtë verë.

Lajmin e bëri të ditur vetë presidenti i Komitetit Olimpik Botëror. Tomas Batç, i cili u shpreh:

“Ky dhurim i vaksinës është një mjet tjetër në kuadrin tonë të masave për të ndihmuar Lojërat Olimpike dhe Paraolimpike Tokio 2020 zhvillohen të sigurta”.

Lojërat ishin planifikuar për tu zhvilluar vitin e kaluar, por u shtynë për shkak të pandemisë.