Notarja Nikol Merizaj vendos Rekord Kombëtar në Lojërat Olimpike!

144
Sigal

Notarja që përfaqëson Shqipërinë, në sportin e notit në Lojërat Olimpike, Tokjo 2020, Nikol Merizaj u rendit e treta në baterinë e saj dhe e 42-ta në renditjen e përgjithshme.

Notarja shqiptare Nikol Merizaj ka përfunduar garën e 50m stil i lire me kohën 26.21 sekonda duke vendosur kështu rekord kombëtar në këtë disiplinë.

Ky rezultat e rendit Nikol Merizajn në vendin e 42 nga 80 notare pjesëmarrese.