Një gjest sa një mijë fjalë

400
Anglia dhe Franca kanë treguar dje se nuk mund të tremben nga terrorizmi.
Në ndeshjen miqësore të zhvilluar mbrëmjen e djeshme, futbollistët e të dy ekipeve dhe bashkë me të, gjithë stadium “Uembli”, kanë kënduar bashkë “Marsejezen”.
Një gjest që ka bërë xhiron e botës dhe që ka treguar se sensibilizimi dhe dashuria, janë më të forta se urrejtja dhe frika që përpiqen të mbjellin terroristët.

Sigal