Mlladen Milinkoviç: Sfidën me Vllazninë e fitojmë ne

416
“Ne do të kërkojmë maksimumin me Vllazninë, dhe Gjokën do e mirëpresin në Kukës. Por jam i sigurt se tifozët tanë do mbështesin skuadrën, dhe ne do të luajmë futboll të bukur. Lojtarëve ju kam thënë se, e rëndësishme është ë të bëjmë punën tonë. Nëse ekipet e tjera ndalin Skënderbeun, edhe për ne do të ishte mirë. Nuk mund të pretendojmë të përfitojmë tek të tjerët, kur nuk marrim pikët tona”.