Messi shënon gol të jashtëzakonshëm ndaj Napolit

95

Barcelona arrin që të shënojë edhe golin e dytë kundër Napolit 2-0. Në minutën e 23-të, Lionel Messit dhuron spetkakël ndaj mbrojtjes së Napolit duke dribluar të gjithë dhe më pas e dërgon në cepin e portës së Ospinës.