Messi: Humbja në finale, gjëja më e dhimbshme në futboll

501
Lionel Messi ka thënë se nuk ka asgjë më të dhimbshme në futboll sesa të humbasësh në një finale. Messi ka thënë se humbja në finale është një gjë shumë e dhimbshme në futboll.
“Nuk ka asgjë më të dhimbshme në futboll sesa të humbasësh në një finale”, postoi Messi në Facebook.
“Sidoqoftë, unë dua të falënderoj të gjithëve juve që na keni mbështetur dhe që keni vazhduar të qëndroni me neve në momente të vështirë”, përfundoi Messi postimin e tij në Facebook.
Sigal