Messi and Suarez jo vetëm në fushë, por edhe në pushime së bashku

387
Sigal

Jo vetëm në fushë por edhe jashtë saj Lionel Messi dhe Luis Suarez janë shumë të afërt.

Dy yjet e futbollit kaluan pushimet së bashku me pas fitores 3-0 ndaj Alazes.

Bashkëshortja e Messit, Antonella Roccuzzo dhe bashkëshortja e Suarezit, Sofia Balbi i shoqëruar gjithashtu në pushime.

Duket se ata po kalojë kohë të mirë së bashku.