Guerrilsat e Sarandës përgatiten për titullin kampion

368
Sigal

Të përgatitur për festën e madhe tashmë të titullit të hipotekuar, Partizani Kampion i Shqipërisë. Guerrilsat e Sarandës pas kthimit nga ndeshja me Shkodrën, përgatiten për Festën e madhe ku pritet të marrin pjesë guerilsat e Tiranës dhe rretheve, si dhe drejtues të klubit. Të gjitha pijet mbajnë etiketën e Klubit Partizani. Të gjitha janë gati për Festën e Madhe.