Danimarkë, aksidentohet autobusi i Kombëtares shqiptare

366
Autobusi i Kombëtares shqiptare është aksidentuar në Danimarkë, ndërsa në autobus ka qenë i pranishëm vetëm shoferi danez, që do shoqëronte lojtarët e Kombëtares për në stërvitje. Futbollistët tanë kanë shkuar në stërvitje me taksi dhe nga fotografitë e publikuara nuk duken aspak të shqetësuar. Incidenti i ndodhur ka shkaktuar një sërë reagimesh , sipas të cilave aksidenti ka qenë vepër e kundërshtarëve danezë.
Sigal