Fatos Çerenishti: Një natë me momente magjike për “Grand Blue Fafa”

1202

Fatos Çerenishti, Administrator i Përgjithshëm i “Grand Blue FaFa” – Hotel Resort

 

Një natë me momente magjike…

Ishte një nder për të pritur veprimtarinë Apollo në Grand Blue FaFa – Hotel. Një natë e bukur me mysafirët e rëndësishëm të industrisë së turizmit, duke përfshirë z. Blendi Klosi ministër i Turizmit të Shqipëri, znj. Nina Hornewall, zëvendës President i Grupit të Udhëtimit Apollo, DMC i Apollo për Shqipërinë, kryebashkiakut Vangjush Dako dhe Administratori i Përgjithshëm i PRESTIGE, z. Irfan Hysenbelli. Falenderimi shkon edhe për organizimin e eventit nga: Happytours; z. Rahman Kasa & znj Ilda Kasa. Takimin e nderuan dhe e bënë më të bukur, përfaqësues të tjerë të ministrisë, të pushtetit lokal, homologë të bizneseve turistike etj.

It was an honor to host the Apollo Event at Grand Blue Fafa Hotel. A beautiful night with important Guests of Tourism Industry including Mr Blendi Klosi Minister of Tourism in Albania, Mrs Nina Hornewall Vice President of Apollo Travel Group, DMC of Apollo for Albania and the Event organizer: Happytours: Mr Rrahman Kasa & Mrs Ilda Kasa, Mr Fatos Cerenishti President of FAFA Hotels & Resorts and many more. A night of magic moments …