VIDEO/ Studentët e Elbasanit në këmbë drejt Tiranës, s’kemi frikë nga qeveria…

665
Sigal

ijon protesta e studentëve në të gjitha rrethet vendit.

Janë më mijra që protestojnë dhe shumica prej tyre janë bashkuar në Tiranë.

Në videon e mëposhtme shikojmë revolten e studentëve të Elbasanit të cilët janë nisur në këmbë në drejtim të Tiranës

Studentët e Elbasanit kanë bllokuar me heret aksin nacional Elbasan-Tiranë.

Ata qendruan ulur në rrugë duke bllokuar qarkullimin e mjeteve, përreth një orë.

Video…