Shifra alarmante/ Mijëra studentë shesin të brendshmet dhe trupin për të paguar shkollën

958
Sigal

Mijëra studentë në Britani rezultojnë të paguajnë gjithçka me trupin e tyre. E përditshmja tabloide britanike, “Mirror”, shkruan se bazuar në një sondazh të realizuar së fundmi, studentët që nuk kanë para të paguajnë tarifën e shkollës shesin të brendshmet e tyre.

Të tjerë prej tyre shesin foto intime, e ndërsa ka edhe nga ato vajza që prostituohen, dhe marrin para në këmbim të seksit.

Më tej, “Mirror” shkruan se 4% e studentëve pranuan se kryejnë marrëdhënie seksuale me para, ndërsa 6 % të tjerë kanë pranuar se do ta konsideronin një “shpagim”të tillë nëse do të ndodheshin në vështirësi.

Në vijim, artikulli shton se numri i studentëve që “sakrifikohen” për tarifën e shkollës është dyfishuar vitet e fundit.