Riparime në Mëzez, OSHEE: Ja zonat që mbesin pa energji

447

Gjatë ditës së sotme do të mungojë furnizimi me energji elektrike në disa zona të Tiranës, pasi siç njofton OSHEE, do të ketë ndërhyrje në fiderin e Mëzezit.

Zonat që do të mbesin pa energji elektrike janë: Kashar, Yrshek, Allhjatë, Katund i Ri, zona prane TCH, dhe bizneset perreth.  Mungesa do të jetë nga ora 09:00-16:00.

 “Ne kuader te masave per rritjen e sigurise se furnizimit me energji elektrike, Drejtoria Rajonale e OSHEE do te kryeje sot nga ora 09:00 deri ne 16:00 remond ne fiderin 101 te Nst Mëzez.Gjate kesaj kohe do te mungoje energjia elektrike ne keto zona:

Kashar, Yrshek, Allhjatë, Katund i Ri, zona prane TCH, dhe bizneset perreth.OSHEE kerkon mirekuptimin e klienteve per kete nderhyrje te nevojshme”, njofton OSHEE.