‘Ngricat’, ARRSH: Të gjitha akset kombëtare janë hapur

474
Sigal

Pas një kohë të gjatë bllokimi nga reshjet e dëborës, Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar hapjen e të gjitha akseve rrugore. Përmes një njoftimi në ‘Facebook’, ARRSH shkruan se i vetmi aks që kalohet me zinxhir është Qafë Dragalicë-Klenje-Steblevë.

ARRSH thekson se kompanitë e mirëmbajtjes kanë bërë pastrimin e rrugës dhe shpërndarjen e kripës në segmentet ku ka pasur ngrica.

“?Të gjitha akset kombëtare janë të hapura dhe qarkullimi bëhet pa probleme.✔️
?Kompanitë e mirëmbajtjes kanë bërë pastrimin e rrugës dhe shpërndarjen e kripës në segmentet ku ka pasur ngrica.?
?Me zinxhir kalohet vetëm në:
Qafë Dragalicë-Klenje-Steblevë, 15 – 17 km”, shkruan ARRSH.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri