‘Kemi falimentuar’, fermerët në Berat ngrihen në protestë

341

Në një kohë që na ndajnë pak ditë nga protesta e paralajmëruar  e 16 shkurtit, opozita e bashkuar ka organizuar një tjetër protestë në Urën Vajgurore, Berat.  Kësaj proteste i janë bashkuar edhe fermerët e zonës. Me pankarta në duar dhe thirrje antiqeveritare,  ata shpallin falimentimin e tyre.

Shumë prej fermerëve për të treguar indinjatën për mospërkrahjen e tyre, kanë zgjedhur të hedhin edhe prodhimet e tyre në rrugë në shenjë proteste.

“Kemi falimentuar qeveria ka rënë poshtë”, shprehen fermerët.

Protesta Ura Vajgurore 1
Protesta Ura Vajgurore
Pd Proteste Ura Vajgurore