FOTO/ Studentët ‘ngjyrosin’ ministrinë e Arsimit

553
Sigal

Studentët janë zhvendosur nga ministria e Arsimit te Kryeministria, ndërsa “zëri” i tyre ka mbetur mureve të kësaj godine.

Pankarta, foto, shkrime, i gjithë kreativiteti i studentëve i përdorur për kërkimin e të drejtave të tyre, ka mbetur në muret e Ministrisë, e cila që prej këtyre ditëve, duket se dhe në vazhdim nuk do të jetë më e njëjta, si nga jashtë ashtu edhe nga brenda.