EMRI/ Studentët denoncojnë pedagogun e ekonomikut: Po na imponon!

803
Sigal

Ish-zëvendës ministri i Arsimit, Taulant Muka me anë të një postimi në Facebook shkruan se disa studentë e kanë kontaktuar të frikësuar pas imponimit të bërë nga pedagogu i Ekonomikut Rezart Prifti.

Sipas studentëve, Prifti po i imponon që të ndryshojnë tetë kërkesat e tyre.

“Rezart Prifti Studentët e ekonomikut po më shkruajnë të frikësuar për imponimin që po ju bën për të ulur kërkesën e tyre mbi rritjen e GDP për arsimin në 5% dhe për të ndryshuar 8 kërkesat. Pse ky imponim? 5% e GDP në arsim ishte premtim elektoral! Pse ju imponohesh studentëve dhe pse ju kërkon listat e kordinatorëve? Ata po i frikësoni!”, shkruan Muka.

Nuk dihet nëse në një imponim i pedagogut karshi studentëve është i vërtetë. Ndërkohë studentët po vijojnë protestën përballë Kryeministrisë.