‘Doni të punoni me ne?’ Ambasada Amerikane nxjerr njoftimin e rëndësishëm. C’duhet të bëjnë aplikantët

1031
Sigal

Ambasada amerikane në Tiranë ka njoftuar sot mundësi punësimi për këdo dëshiron të punësohet pranë saj. Përmes një njoftimi në facebook, ambasada njofton se kërkon aplikantë të kualifikuar dhe që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme.

Postimi i plotë:

‘Doni të punoni me ne? Mundësi punësimi! Ambasada Amerikane në Tiranë po kërkon aplikantë të kualifikuar dhe që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme. Për më shumë informacion dhe aplikimet, klikoni këtu: https://bit.ly/2LOdcnL’